SKUPINSKI PSIHODINAMSKI PSIHOTERAPEVTSKI INTENZIVI - 2022

2/20/2017 5:18 PM

vabim vas v psihoterapevtsko skupino, katere namen je triletni proces samoraziskovanja in predelovanja neželjenih vzorcev in vedenj, kar vam omogoči boljši odnos do sebe in drugih ter s tem kvalitetnejše življenje.

Pozdravljeni,

 

vabim vas v psihoterapevtski skupinski proces samoraziskovanja in predelovanja neželjenih vzorcev in vedenj, z namenom boljšega odnosa do sebe in drugih ter s tem posledično kvalitetnejšega življenja.

Skupina je stalna in se skozi tri leta kontinuirano srečuje na večdnevnih intenzivih.

Način dela v skupini poleg pogovora vključuje še telesne, meditativne, fantazijske, masažne, gibalno- plesne, ustvarjalne in druge tehnike. Psihoterapevtski proces se ne osredotoča zgolj na problem, ampak obravnava vsakega posameznika kot celoto in je zaradi različnih tehnik in dinamike skupine to celostni proces odkrivanja in krepitve lastnih virov moči. S tem ne predelujetesamo preteklosti, ampak pridobivate pomembna “orodja” in popravilne izkušnje, ki vam pomagajo v aktualnem življenju in vprihodnosti.

Skupino bom vodil Lan Pečjak, psihodinamski psihoterapevt, učni terapevt in supervizor. Na področju dela s psihoterapevtskimiskupinami imam več kot 15 let izkušenj.

 

Struktura in potek:

Vikend intenzivi potekajo 5-krat letno od četrtka zvečer do nedelje opoldan in enkrat letno v  poletnem času v obliki 6-dnevnedelavnice. V treh letih znese skupaj 15 vikend in tri poletne intenzive.

Vsi termini delavnic so znani za eno leto v naprej.  Maksimalno število vključenih udeležencev je 16.

Intenzivi potekajo na odmaknjeni lokaciji v Goriških Brdih.

 

Cene:

Cena posamezne delavnice (četrtek do nedelje) je 280 eur.  Cena celotedenskega intenziva je 500 eur.

V ceno so vključeni terapija, nočitve in prehrana (zajtrk, kosilo in večerja).

 

Pomembne informacije:

Pred vključitvijo v skupino z vsakim opravim uvodni razgovor. Nanj se lahko naročite preko maila. Prijave zbiram do 15.9. 2022.

 

Predstavitveno srečanje:

Predstavitvena delavnica bo 23.9. do 25.9. 2022 v Goriških brdih.   Pričnemo v petek ob 18.00 in zaključimo v nedeljo ob 13.00.

Cena predstavitvene delavnice je 240 eur in jo poravnate ob prejemu računa, ko se na delavnico prijavite preko maila. V ceno sta vključena tudi bivanje in prehrana.

 

Kontakt za prijave in dodatna vprašanja: lan.pecjak@gmail.com

Več o skupinski psihoterapiji: https://www.sankofa.si/pdpskupina

 Več o meni: https://www.sankofa.si/o-nas/lan-pejak-delovne-izkunje

 

Vabljeni!

Lan

Naslov

Štefanova 3,
1000 Ljubljana
E: info@sankofa.si
T: +386 51 364 169 (Lan),
    +386 31 333 188 (Alenka)

© Sankofa, Ljubljana 2015

Izvedba: Svetovanje in storitve,
Robert Ivanc s.p.